Mobiele keuken huren tijdens een verbouwing
/
/
Mobiele keuken huren tijdens een verbouwing

Mobiele keuken huren tijdens een verbouwing

Een mobiele keuken huren, waarom zou u dat doen? Nou, er zijn anders genoeg redenen te bedenken waarbij dit een grote uitkomst is. Stel dat er een deel van de woning wordt verbouwd, waaronder de keuken. De eerste periode is het nog wel prettig om een maaltijd thuis te laten bezorgen, een snelle hap af te halen bij de snackbar of bij bekenden te gaan eten. Maar op een gegeven moment verlangt u toch echt wel naar een eigengemaakte, vers bereide maaltijd. Want zoals u weet kan een verbouwing en het installeren van een keuken behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Kijk, en dan is het handig dat u gebruik kunt maken van een mobiele keuken. Op de momenten dat u wilt gaan koken zet u de verrijdbare keuken op z’n plek. En wanneer er weer volop wordt verbouwd verplaatst u het naar een plek waar het niet in de weg staat. 

Wat is er nodig voor de aansluiting?

Behalve een plek waar u de mobiele keuken neer kunt zetten heeft u een stopcontact, een koud water aansluiting en een put of jerrycan nodig. De stekker plugt u in, de afvoerslang koppelt u aan de wateraansluiting en het spoelwater verdwijnt in de put of jerrycan. Want behalve koken kunt u met een mobiele keuken tevens uw afwas doen, groente schoonspoelen en andere zaken doen waarvoor u water nodig heeft. Een tijdelijke keuken is standaard voorzien van een spoelbak, kraan, boiler en voorraadkast waarin u serviesgoed en kookgerei kunt opbergen. Daarnaast kunt u kiezen uit een mobiele keuken met een 2-pits kookplaat, een koelkast en eventueel een vriezer. 

Andere mogelijkheden met mobiele keukens

Staat u vaak op een beurs om uw bedrijf te vertegenwoordigen? Ook dan is een mobiele keuken huren een uitkomst. U serveert bezoekers van uw stand een koud drankje of hapje uit de koelkast of maakt snel een warm gerechtje klaar op de kookplaat. Tussentijds kunt u de gebruikte glazen, kopjes en bordjes afwassen waardoor het weer schoon klaarstaat voor de volgende bezoekers. Handig toch? Bij Tijdelijkekeukens.nl vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Een mobiele keuken wordt gebracht op iedere gewenste locatie en ook weer opgehaald. Voor de huurprijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. 

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.